Trouwalbums 
Een mooi trouwalbum maakt een bruidsreportage af. Ik vind het super leuk om uit alle foto’s van de dag die foto’s te kiezen die samen precies jullie verhaal vertellen, zodat je bij het doorkijken van het boek bij iedere bladzijde weer voelt hoe gaaf het was! Zo kijk je jaren later, samen met je partner of met de kinderen die er intussen bij gekomen zijn, weer terug op jullie mooiste dag en kun je alles herbeleven.
Om het trouwalbum extra te beschermen kan het album geleverd worden in een luxe opbergdoos, op deze manier is het album meerdere generaties houdbaar.

Verschillende soorten albums
Ik bied verschillende trouwalbums aan. Linnen, kunstleer en echt leder in allerlei kleuren en structuren. Ieder met zijn eigen uitstraling en karakter. Alle albums zijn van hoge kwaliteit, hebben een lay-flat binding, zodat de pagina mooi helemaal vlak zijn en dikke fotopagina’s. De verschillende albums zijn verkrijgbaar in een formaat vanaf 20 x 20 cm tot 30 x 30 cm. Verder kan je ieder album natuurlijk uitbreiden qua aantal spreads of voorzien van een luxe bewaarbox.

Ouderalbums
Het is mogelijk identieke ouderalbums bij te bestellen.

Werkwijze
Van jullie trouwfoto’s maken we samen een nauwkeurige selectie. Persoonlijk houd ik van rustige pagina's met enkele foto's. Veel foto's op een pagina behoort uiteraard wel tot de mogelijkheden. Zodra de opmaak klaar is stuur ik jullie een digitale proefdruk ter goedkeuring op. Er is dan ook nog de mogelijkheid voor kleine wijzigingen. Na jullie goedkeuring wordt het album besteld bij de drukker. De levertijd is ongeveer 4-6 weken.