Ik ben dol op natuurtintjes qua kleding. Deze tinten passen ook erg goed bij de bewerking van mijn foto's. Deze kleuren zijn zacht en warm in het gezicht en staat iedereen prachtig. Niet iedereen heeft deze tinten in de kasthangen. En vooral niet iedereen heeft de mogelijkheid of zin om een nieuwe garderobe aan te schaffen voor een fotoshoot. Daarom mag je mijn jurken (één of meerdere) dragen tijdens een fotoshoot.

 

Ik heb ruim 25 jurken/kimono's waar je uit kan kiezen. Sommige kimono's kunnen alle kimono's ook dicht worden gedragen. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een gezins- of zwangerschapsshoot of tijdens een newbornshoot bij jullie thuis. 

 

Hier onder vindt je een aantal foto's van klanten die mijn jurken dragen. Ik ben continu nieuwe jurken aan het shoppen dus je mag mij altijd even vragen of er nog nieuwe bij zijn gekomen. Een aantal jurken heb ik helaas nog niet op de foto gezet.

Dames

Kinderen (foto's volgen z.s.m.)

Volg mij op instagram

Powr.io content wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op het cookiebeleid (functioneel en marketing) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Powr.io en de content te bekijken. Je kunt hierover meer lezen in de privacyverklaring van Powr.io.

 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Info@dyonnefotografie.nl

 

Jouw fotograaf op locatie of aan huis in o.a. : Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zwolle en omstreken

 

 

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

ALGEMENE VOORWAARDEN