FAQ

 

Welke locatie gaan we heen?

In principe mogen jullie zelf bepalen waar jullie foto's willen maken. In de omgeving van Ermelo heb ik een aantal plekken waar ik graag kom en de (licht)omstandigheden goed ken. 

 

Welke kleding moeten wij aan?

Voor de dames heb ik enkele (casual) jurken beschikbaar die gedragen mogen worden, bijna alles valt als one-size. 

Graag geef ik jullie tips voor de kleding. Maar het belangrijkste is wel dat je je er prettig in voelt.

 

Levering foto's fotoshoots

Binnen 4 werkdagen ontvangt de klant een preview. Binnen 3 weken zal de klant de online galerij ontvangen met de selectie foto's waaruit gekozen kan worden.

 

Betaling 

Middels betaalverzoek voordat de gekozen foto's worden verzonden of contant tijdens de fotoshoot.

 

Bewerking

Ik bewerk de door mij geselecteerde foto's in mijn eigen stijl. Het resultaat is wel afhankelijk van de locatie, weersomstandigheden (wel of geen zon), het tijdstip en welke kleding jullie aanhadden. Voorbeeld zie je een voorbeeldje in mijn feed met een laagstaande zon en lichte kleding en is jullie shoot op een grauw dag met donkere kleding? Dan krijg je een heel ander eindresultaat.

 

Newborn beperkte beschikbaarheid

In de mei t/m september neem ik helaas minder newbornshoots aan i.v.m. de vele bruiloften. Willen jullie een plekje wees dan optijd.

 

Andere fotoshoots

Staat jullie fotoshoot er niet tussen? Stuur mij dan gerust een mailtje ik fotograaf namelijk ook bijvoorbeeld een cakesmash en boudoir.

 

Bewaartermijn

Reguliere fotoshoots bewaar ik sowieso 3 maanden. Zijn jullie bestanden verloren gegaan? Je mag mij altijd vragen of ik ze nog heb, maar na 3 maanden is dit geen garantie.
 

Werkdagen

In de basis zijn de vrijdag en zaterdag de momenten dat er fotoshoots kunnen plaatsvinden en door de weeks 's avonds (lente/zomer)

Indien u een andere dag wenst kan dit in overleg.

Bruiloften 7 dagen per week.


 

 


 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Ermelo 

Info@dyonnefotografie.nl

 

Jouw fotograaf op locatie of aan huis in o.a. : Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zwolle en omstreken

 

 

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.