Wat houd een lifestyle shoot in?
Een huiselijke shoot zonder al te veel te moeten poseren, dat klinkt toch top? Lekker knuffelen op de bank, een flesje geven, in badje doen, verschonen op het kinderkamertje, lekker liggen op het grote bed met papa en mama.. alles kan tijdens de shoot. Een lifestyle shoot is perfect voor de eerste prille weekjes of na een aantal maanden of jaren.

Newborn
Wil je graag een lifestyle shoot in de eerste weekjes na de geboorte (binnen 20 dagen) na de geboorte? Een geboorte is helaas niet te plannen. Reserveer op tijd om verzekerd te zijn van een plekje. Dan reserveer ik voor jullie enkele plekjes rond de uitgerekende datum, zodat jullie verzekerd zijn van een datum. Reserveer snel een plekje, om verzekerd te zijn van een fotoshoot bij mij.

* Tip zet de verwarming aan op 24 graden, draag dichte en rustige kleding (geen printjes), een licht , pastel of wit  dekbedovertrek en/of hoeslaken op het matras het liefste kreukvrij

+Geposeerde Newborn (toeslag)
Wil je graag en newborn lifestyle combineren met geposeerde newbornfoto’s, hierbij wordt gebruik gemaakt van een speciale zitzak waar jullie kleine op lekkere kleedjes zal liggen (slapen), waarbij je keuze hebt uit verschillende achtergronden, doeken en haarbandjes. De shoot duurt dan in totaal (lifestyle + poseren) ca. 3 uur. Hiervoor geldt een toeslag van € 20,- dit is alleen mogelijk tot en met 17 dagen na de geboorte.
* Tip zet de verwarming aan op 24 graden, en draag lichte en rustige kleding, een licht of wit hoeslaken op het matras liefste het kreukvrij


Baby, peuter en .......
Willen jullie foto’s van jullie dagritme, of liever ook een aantal geposeerde portretten van het gezin? Wat staat er op de planning een speelmoment, een moment van voeden, wanneer ze gaan slapen? Alles is mogelijk.

* Tip draag lichte en rustige kleding(geen printjes), een licht , pastel of wit  dekbedovertrek en/of hoeslaken op het matras het liefste kreukvrijInvestering 2019 : 

€ 150,- ( geposeerde newborn + €20 )

 

* incl. reiskosten binnen straal van 15 km vanaf 3851JE (€ 0,25 per km)

 

Reserveer snel een plekje! Ik heb elke maand plek voor geposeerde Newborn  shoots. 

 

 •     + geposeerde newborn  tussen de 10e en 17e dag 
 •     Lekker bij jullie thuis
 •     Het hele gezin op de foto
 •     ca. 1.5 uur
 •     Minimaal 30 foto's
 •     Verzending via wetransfer
 •     All-in ! geen extra kosten,  extra pakketten of   nabestellingen
 • Met het boeken van deze shoot ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden
Kledingadvies 
 • Lichte kleding, bijvoorkeur wit maar natuur of pasteltinten kan ook
 • Geen rode kleding of drukke printjes, teksten
 • Liefst een wit dekbed overtrek of andere lichte tinten

 

 

Lifestyle Ermelo

Lifestyle Ermelo

Lifestyle Wezep

Lifestyle Ermelo


Lifestyle Ermelo

Lifestyle Harderwijk

Lifestyle Zwolle

Lifestyle Ermelo


Lifestyle Harderwijk