Stadslab Almelo

Ik houd van eten en van fotografie, daarom leek het mij leuk om een workshop FOOD fotografie te volgen. Deze volgde ik medio maart bij Witlofworkshops. In een klein gezelschap van bloggers, fotografen en horeca eigenaren kregen we uitleg hoe je "eetbaar" eten zo mooi mogelijk op de foto krijgt. Niet eten wat zo bewerkt is bijvoorbeeld bespoten met haarlak en weet ik veel wat voor gekkigheid... voor het perfecte plaatje wat je vervolgens bij afhaal eruit ziet als een verlept broodje? Nee gewoon PUUR eten wat mooi en eenvoudig is opgediend en wat vooral super lekker is om te eten. Na de uitleg en het snel fotograferen van al het lekkers gingen we aan tafel. Hoe leuk dat je met onbekende mensen die dezelfde passie hebben samen gaat tafelen. Ik vond het enorm gezellig en jeetje wat was dat eten lekker... mijn complimenten voor de chef/eigenaar Jeroen! Hij heeft deze industriële ruimte zo gaaf aangekleed!

Ik ben hier helemaal fan van! En wat vinden jullie van deze opgemaakte tafel, vol met groen echt een hele beleving al op zich! Dit sfeertje van deze gedekte tafel zou ook geweldig zijn voor een bruiloft, buiten in een weiland of in een stoere tent!

 

Zijn jullie geïnspireerd door deze mooi gedekte tafel en deze heerlijk uitziende foto's?

Bak jij taarten, cupcakes, hebben jullie een restaurant? of cateringbedrijf en willen jullie ook zulke foto's?

Stuur dan vrijblijvend even een berichtje want ik help jullie graag verder met het maken van verrukkelijke foto's!

 

 

Volg mij op instagram


 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Info@dyonnefotografie.nl

 

Jouw fotograaf op locatie of aan huis in o.a. : Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zwolle en omstreken

 

 

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

ALGEMENE VOORWAARDEN