Geboortereportages

 
Jullie zijn in verwachting van een wondertje. Of het nu jullie eerste of de derde is, elke bevalling is opnieuw spannend, bijzonder en verschillend. Het is een intiem moment tussen jou en je partner, welke je niet met iedereen wilt delen.

Willen jullie graag mooie foto's, maar twijfelen jullie of je nog iemand bij de bevalling wilt hebben om foto's te maken?

Het is een van de mooiste momenten in jullie leven die je zelf door het moment vaak niet zo vast gelegd krijgt zoals dat je eigenlijk zou willen.

Jullie twijfelen of jullie een fotograaf bij jullie bevalling wilt hebben? een extra (onbekend) persoon in de ruimte? Ik begrijp jullie twijfel heel goed, maar ik kan jullie ervan verzekeren dat jullie erg geen spijt van krijgen en geen last van mijn aanwezigheid hebben.

Graag neem ik deze foto’s voor jullie uit handen en leg ik alle bijzondere momenten voor jullie voor eeuwig vast. Zodat jullie hier later op elk moment nog op terug kunnen kijken.

Uiteraard zal er vooraf een kennismakingsgesprek plaatsvinden.

Geboortereportage

 

  •     kennismakingsgesprek (telefonisch of videogesprek)
  •     reiskosten binnen 15 km vanaf 3851JE
  •     vanaf 5 cm tot een uur na de bevalling
  •     alle foto's in zwart/wit (hoge resolutie)
  •     mini album met daarin de mooiste foto's
  •     Incl. BTW

   
Geplande geboorte (o.a. keizersnede)
ACTIE van € 500,- voor € 400,-

 

Spontane geboorte

ACTIE van € 600,- voor € 450,

*Momenteel alleen mogelijk na 17.00  uur of in het weekend, om de week op woensdag of vrijdag


* Prijzen zijn geldig voor aanvragen vanaf 1-1-2019. Prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd met uitzondering van de reeds aangevraagde (en bevestigde) offertes.

 

 

 

Portfolio Geboortereportage