Algemene voorwaarden

 

Annulering/te laat komen

Bij het niet na komen van de afspraak zal er 100 % in rekening worden gebracht. Indien de klant te laat komt zal de van de tijd afgaan voor de fotoshoot i.v.m. de planning met volgende klanten. Uiterlijk een week van te voren kan door de klant kosteloos de shoot worden geannuleerd. Wil de klant op een korter termijn de shoot annuleren dan wordt er 50 % in rekening gebracht. Als er regen wordt voorspeld dan gelden deze annuleringskosten uiteraard niet en wordt de shoot kosteloos verplaatst.

 

Foto's

Binnen 4 werkdagen ontvangt de klant een preview via whatsapp. Uiterlijk binnen 3 weken zal de klant de online galerij ontvangen met de selectie foto's waaruit gekozen kan worden.

 

Betaling 

Middels betaalverzoek voordat de gekozen foto's worden verzonden of contant tijdens de fotoshoot.

 

Social media

Jullie mogen de foto's welke door mij zijn gemaakt, plaatsen op social media, mits jullie daarbij vermelden dat de foto's zijn gemaakt door Dyonne Fotografie

(Instagram @Dyonne.Fotografie  / Facebook @Dyonnefotografie en te taggen) Het is niet toegestaan om de foto's te bewerken. Ik heb de foto's met veel liefde en tijd bewerkt, een bijvoorbeeld instagram filter e.d. is daarom niet toegestaan. Willen jullie meedoen met een fotowedstrijd of interview, dan hebben jullie mijn goedkeuring hiervoor nodig, uiteraard vind ik dat super leuk, mits ik het van te voren weet & mijn naam is vermeld. Indien een leverancier bij bijvoorbeeld een bruiloft (kleding, bloemen e.d.) foto's willen gebruiken. Dan dienen zij altijd de naamsvermelding te gebruiken zoals hierboven beschreven.

 

Auteursrechten

Het auteursrecht van de foto’s ligt ten allen tijde bij de fotografe van Dyonne Fotografie. De klant geeft de fotografe toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor promotie doeleinden op internet en in drukwerk. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding of restitutie. Indien de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s van hem/haar of van leden van het gezin gebruikt worden voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotografe via een email. Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door de fotografe. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is toegestaan om bestanden voor commerciële of non- profit bedrijven te gebruiken v.v. bronnaam.

Aansprakelijkheid
Dyonne Fotografie is niet aansprakelijk voor enige schade welke voor de wederpartij is ontstaan. Tenzij er sprake is van grove schuld of opzet aan de zijde van de Fotograaf of door haar ingeschakelde personen. Dyonne Fotografie is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door haar zijn geleverd.

Privacy en persoonsgegevens
Dyonne Fotografie zal in geen enkel geval persoonlijke gegevens (zoals adres, telefoonnummer, emailadres, etc. ) openbaar maken of doorgeven aan anderen.

 

 

 

Volg mij op instagram


 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Info@dyonnefotografie.nl

 

Jouw fotograaf op locatie of aan huis in o.a. : Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zwolle en omstreken

 

 

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.