Hi,

Welkom op mijn website! Wat leuk dat je een kijkje neemt. Ik ben Dyonne, 30 jaar, woon samen met mijn man en zoontje in Putten op de veluwe. Bruidsfotograaf, newbornfotograaf en portret/gezinsfotograaf en geboortefotograaf... en fotografeer nog wel meer hihi! Fotograferen doe ik altijd op een mooie buitenlocatie bij mij in de omgeving (Putten-Zwolle), bij jullie in de buurt, of gewoon lekker bij jullie in huis! Mijn passie is om blijvende herinneringen vast te leggen in mooie platen! Het liefste fotografeer ik tijdens het goudenuurtje. Hier kan je ook veel voorbeelden van vinden op mijn website en social media. Het warme zachte sfeertje vind ik echt magisch. En sta dan echt een vreugde dansje te doen als ik kan spelen met het magische licht. 

In het voorjaar en in september zijn deze uurtjes vrij vroeg waardoor het ideaal is met kleine kinderen. Maar ook tijdens een bruiloft ben ik er dol op als het bruidspaar hier een half uurtje tijd voor vrij kan maken. 

      

Mijn stijl

Mijn stijl kan ik omschrijven als warme foto's, lekker ontspannen en liefdevolle beelden. Daarnaast denk ik graag met jullie mee, dat wij samen een mooi eindresultaat mogen krijgen. Ik fotografeer overdag altijd met natuurlijk daglicht ook tijdens newbornsessies wordt er niet geflitst. Dus het licht wat er op dat moment is daar speel ik mee! Ik ben gek op een laag staande zon tijdens het "golden hour". Zijn de omstandigheden dusdanig op bruiloften e.d. dat er onvoldoende daglicht is, dan pak ik mijn flitstas erbij:) 

 

Wie staat er achter de camera

Als je bij mij een reportage boekt, krijg je een spontane, sociale, geduldige fotografe. Ik heb oog voor details en voor jullie! Ik denk met jullie mee hoe jullie het mooiste op de foto komen. 

Bij het fotografen van kinderen, laat ik mij volledig met de fantasie en wensen van de kinderen meegaan. Maar ik anticipeer daar vervolgens weer op om een opdrachtje te geven of iets te zeggen. Zo kan ik uiteindelijk op een hele ontspannen manier voor jullie de foto's maken.

 

Ervaring

Van je hobby je werk kunnen maken is het mooiste wat er is! De afgelopen jaren fotografeerde ik naast mijn fulltime baan, de weekenden en vrije dagen opnemen, ja zo ging dat een aantal jaren lang. Uit eindelijk sta ik nu hier dat ik zoveel mooie en leuke opdrachten kreeg dat ik mijn baan kon opzeggen. 

 

Door de jaren heen heb ik vele gezinnen, stelletjes, baby's en bruidsparen mogen fotograferen. En ik geniet van elke foto en het eindproduct, maar ook alles wat er voor en na komt!

Zo volg ik ook regelmatig workshops om nieuwe dingen te leren en nieuwe professionals te mogen ontmoeten.

 

Weetjes over mij

- gek op Sushi, latte karamel met veel suik, Malibu cola, Milka chocolade, buggles met kaas.

- houd van uren netflixen maar ik kan ook heel goed binnen 30 min in slaap vallen op de bank.

- gek op heerlijke zon vakanties.

- een echte held op SOKKEN en een kluns

- In Zwolle ben ik regelmatig te vinden, ik ben namelijk een echte Zwollenaar, geboren en getogen!

Mensen zeggen over mij dat ik een spontane meid ben, een gezellige kletskont. En ik kan mij daar wel in vinden. Ik vind het fantastisch om de dingen die ik zie, te vertalen in een verhaal met  prachtige beelden. Het is zo bijzonder om voor één dag in iemands leven te stappen en een stukje mee te reizen in jullie avontuur. Of het nou een familieshoot is, jullie kleine wondertje, een enorm verliefd stelletje, je mooie zwangere buik of jullie grote dag? Al deze momenten zijn uniek en waardevol en verdienen het om te worden vastgelegd.

Sinds april 2019, mag ik mijzelf trotse vrijwilliger noemen van Stichting Earlybirds. De stichting verzorgd kosteloos een fotoshoot bij prematuur geboren kindjes in het ziekenhuis.

 

Ohja en voor ik het vergeet: ik ben vooral heel erg trotst dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken en ik geniet hier elke dag van! 

fotocredit : Iris Oost fotografie

Volg mij op instagram


 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Info@dyonnefotografie.nl

 

Jouw fotograaf op locatie of aan huis in o.a. : Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zwolle en omstreken

 

 

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

ALGEMENE VOORWAARDEN