Wie ben ik

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Dyonne Nieuwenhuis en 28 lentes jong. Mijn passie begon jaren geleden als klein en onschuldig, maar is inmiddels uit de hand gelopen! Ik houd van lekker eten, sportief zijn op z'n tijd, van de zon genieten en lekker op vakantie.


Wat fotografie betreft geniet ik enorm van de lifestyle shoots! Dit zijn fotoshoot in ontspannen (huiselijke) sfeer, denk hierbij aan bijvoorbeeld newbornshoots of zwangerschapshoots en gebruik te maken van natuurlijk licht. Daarnaast fotografeer ik ook graag loveshoots en bruiloften.  Één keer heb ik de geboorte mogen fotograferen van een vriendin van mij, wat was dit ontzettend bijzonder,  met tranen in mijn ogen heb ik dit bijzondere moment mogen vastleggen voor dierbaren. 

 

Vrijwilliger bij Stichting Earlybirds

Sinds april 2019 mag ik mij vrijwilligster noemen als fotografe bij Stichting Earlybirds. Deze stichting zet zich in voor prematuur geboren kindjes en bied de ouders een kosteloze fotoreportage aan in het ziekenhuis. Als onderdeel van de verwerking van de heftige en bijzondere tijd, leggen wij in deze moeilijke periode een prachtige reportage vast welke als lichtpuntje kan zijn. Ik vind het enorm bijzonder dat ik mijn passie voor fotografie op deze mooie manier mag inzetten voor de ouders.

 

Soorten reportages

Laat uw eigen (liefdes)verhaal vertellen in een mooie collage aan foto's. Pure en liefdevolle beelden die voor eeuwig zijn vastgelegd.

De sfeer, de emoties vastgelegd in een tastbare herinnering. 

De volgende shoots kunt u bij mij boeken:

- Portret

- Loveshoot

- Zwangerschapsshoot

- Lifestyle & geposeerde newborn

- lLfestyle gezinnen binnen en buiten

- Bruiloften

- Food /styling
- Zakelijke fotografie

- Cakesmash binnen aan huis of buiten op locatie

 

Om mij te blijven ontwikkelen en omdat ik het uiteraard ook erg leuk vindt volg ik jaarlijks een workshop of cursus, om bij te blijven met nieuwe inspiratie, maar ook andere technieken ontdekken en mensen leren kennen:

 

- Basis fotografie (PLEK fotografie)

- Beter in Beeld (PLEK fotografie)

- Newborn fotografie 2015 (Brenda Olie)

- Bruidsfotografie 2017 (Geliefd fotografie)

- Hondenfotografie 2017 (Fosco fotografie)

- Magie van het licht 2019 (Willie Kers) 

- Coupleshoot 2019 (Bemind Fotografie)

- Food Fotografie 2019 (Witlofworkshops)

- Stories with Love 2019 (Witlofworkshops)