Over Dyonne Fotografie

Mijn naam is Dyonne Nieuwenhuis, geboren en getogen in Zwolle. Sinds 2016 wonende in Ermelo met de liefde van mijn leven. Ik werk met veel plezier fulltime als office manger bij een bedrijfsmakelaar in Zwolle. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad mijn 2e liefde, mijn Nikon! De omgeving van Ermelo is zo mooi, bos, heide en zandverstuiving, geen straf om lekker te fotograferen.

Mijn passie voor fotografie is jaren geleden begonnen als een onschuldig "meidending". Gezellig foto's maken met vriendinnen. Al snel vroeg ik 

voor mijn verjaardag mijn eerste spiegelreflex camera. Na veel oefenen had ik de smaak te pakken. Ik wilde meer, volgde een basiscursus fotografie om meer te weten van mijn camera, daarna volgde ik al snel een gevorderden cursus. Daarna fotografeerde ik veel vrienden en kennissen. En nu een aantal jaar verder, loopt de hobby een beetje uit de hand. Zo heb ik inmiddels 2 camera's, een aantal lenzen en krijg ik aanvragen van onbekenden uit de regio. De weekenden staan bij mij vooral in het tekenen van ontspannen maar ook veel fotograferen. En dat is zo nu en dan soms passen en meten. 

 

Ik vind het zo ontzettend leuk om andere mensen blij te maken met een herinnering voor altijd. Niet alleen op het gebied van bruidsfotografie, maar ook op het gebied van families e.d.  

 

Ik heb de volgende cursussen en workshops gevolgd maar er zullen er ongetwijfeld nog meer bij komen.

- Basis fotografie (PLEK fotografie)

- Beter in beeld (PLEK fotografie

- Newborn fotografie 2015 (Brenda Olie)
- Bruidsfotografie 2017 (Geliefd fotografie & Design)

- Hondenfotografie 2017 incl. nabewerking (Fosco fotografie)