Wie ben ik

Ik zal mij eerst even voorstellen, mijn naam is Dyonne Nieuwenhuis en 28 lentes jong. Mijn passie begon jaren geleden als klein en onschuldig, maar is inmiddels uit de hand gelopen! Ik kan nu met trost zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Ik houd van lekker eten, sportief zijn op z'n tijd, van de zon genieten en een zon vakantie.


Wat fotografie betreft geniet ik enorm van de alle soorten fotografie, maar vooral van pure foto's en momenten! Ik probeer eigenlijk altijd het natuurlijke licht te gebruiken en alleen te flitsen op feestjes. 

 

Vrijwilliger bij Stichting Earlybirds

Sinds april 2019 mag ik mij vrijwilligster noemen als fotografe bij Stichting Earlybirds. Deze stichting zet zich in voor prematuur geboren kindjes en bied de ouders een kosteloze fotoreportage aan in het ziekenhuis. Als onderdeel van de verwerking van de heftige en bijzondere tijd, leggen wij in deze moeilijke periode een prachtige reportage vast welke als lichtpuntje kan zijn. Ik vind het enorm bijzonder dat ik mijn passie voor fotografie op deze mooie manier mag inzetten voor de ouders.

 

Soorten reportages

Laat uw eigen (liefdes)verhaal vertellen in een mooie collage aan foto's. Pure en liefdevolle beelden die voor eeuwig zijn vastgelegd.

De sfeer, de emoties vastgelegd in een tastbare herinnering. 

De volgende shoots kunt u bij mij boeken:

- Portret

- Loveshoot

- Zwangerschapsshoot

- Lifestyle & geposeerde newborn

- Lifestyle gezinnen binnen en buiten

- Bruiloften

- Food /styling
- Zakelijke fotografie

- Cakesmash binnen aan huis of buiten op locatie

 

Om mij te blijven ontwikkelen en omdat ik het uiteraard ook erg leuk vindt volg ik jaarlijks een workshop of cursus, om bij te blijven met nieuwe inspiratie, maar ook andere technieken ontdekken en mensen leren kennen:

 

- Basis fotografie (PLEK fotografie)

- Beter in Beeld (PLEK fotografie)

- Newborn fotografie 2015 (Brenda Olie)

- Bruidsfotografie 2017 (Geliefd fotografie)

- Hondenfotografie 2017 (Fosco fotografie)

- Magie van het licht 2019 (Willie Kers) 

- Coupleshoot 2019 (Bemind Fotografie)

- Food Fotografie 2019 (Witlofworkshops)

- Stories with Love 2019 (Witlofworkshops)