Ervaringen

Familieshoot

Dyonne zorgt ervoor dat de fotoshoot ontspannen loopt! Ik vind haar resultaat ook erg mooi! Wij hebben haar niet voor niets voor de tweede keer gevraagd!

 

Bruiloft
WAUW Dyonne!!! Echt prachtig. Wij stralen hier van oor tot oor!! Wat prachtig! Zo ontzettend blij en dankbaar dat je erbij was.

 

Kindershoot

Hi Dyonne, Bedankt voor je prachtige foto’s! Een cadeautje om te ontvangen zeg. Ook namens de moeder van Auron. 

 

Album
Super blij hoe hij geworden is en straks in het album ziet her er natuurlijk nog mooier uit. Heel erg bedankt voor jou snelle hulp en goede communicatie.

Newborn lifestyle
Super mooie foto’s van ons meisje, Dyonne heeft veel geduld en is lekker spontaan. Zodat wij ook lekker relax waren. Nogmaals bedankt. 

Newborn lifestyle
Weer een fantastische shoot mogen hebben bij dyonne. Echt een aanrader ! Ook veel geduld met kinderen , hier een kleine boef die er ook niet zoveel zin in had. Maar toch heeft dyonne er een gave shoot van gemaakt! Super bedankt.

Cakesmash
Super leuke en spontane fotograaf! Ze is goed met kleine kinderen en neem de tijd! Dyonne bedankt voor de mooie foto's.

Cakesmash
Het gene wat je totaal niet verwacht gebeurde bij ons. Onze zoon vond de taart bij de cakesmash fotoshoot doodeng. Dyonne heeft hierin veel aandacht gestoken, ze kwam zelfs voor een 2e keer terug met een andere taart in de hoop dat het aan de topping lag. Toen het de 2e keer ook drama leek te worden hebben we de taart weg gehaald en heeft ze super gave foto's gemaakt zonder taart. We zijn enorm blij met de foto's en wij hebben voor een volgende shoot in iedergeval een adresje gevonden. Dyonne, nogmaals super bedankt!.

Zwangerschapsshoot
Onlangs hebben mijn partner en ik een zwangerschap shoot bij Dyonne aangevraagd.
Wat zijn wij ontzettend dankbaar en blij met het geweldige resultaat! De foto's zijn een dierbare herinnering aan de voor ons zo bijzondere periode. Dankzij het enthousiasme, de professionaliteit en originele manier van fotograferen kijken wij terug op een hele leuke ochtend! Wij raden Dyonne fotografie dan ook oprecht aan wanneer je opzoek bent naar een spontane, professionele fotograaf die je mooiste, leukste of dierbaarste momenten kan vastleggen!
Lieve Dyonne, ontzettend bedankt voor je inzet en mooie foto's!

Je ervaring met Dyonne Fotografie delen met anderen? Graag zelfs!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Ermelo 

Info@dyonnefotografie.nl

 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.