Ervaringen

Bruiloft

He Dyonne! We hebben alle foto's gekeken hoor! :) Wat zijn ze super gaaf geworden. Heel leuk dat je alle spontane acties ook vast hebt gelegddat maakt het terugkijken op onze dag helemaal compleet.

 

Goldenhour zwangerschapsshoot

Voorproefje: Mega gaaf, die kleur ook allemaal dat wordt lastig kiezen! Je hebt echt talent!

Gekozen gallerij: Wauwww, we zijn er zo blij mee.

 

Newborn

Toen ons lieve meisje geboren was last minute nog een shoot kunnen boeken bij Dyonne. Manlief had er natuurlijk helemaal geen zin in want hij houd niet van foto's maken. Maar doordat ze heel gemakkelijk in de omgang is en het niet heel geposeerd allemaal gaat was het heel gezellig en hebben we zulke prachtige foto's die een mooie herinnering zijn aan de kleine meid!

 

Bruiloft preview

Geweldig! Ziet er al super uit Dyonne, onze complimenten. Wat een mooie beelden!

 

Bruiloft preview

Wauw Super gaaf zeg! Nu al heel blij mee. Wat was het een heerlijke dag gister. We vonden het erg fijn met je en hoorde van allerlei kanten 'wat een leuke fotograaf'.

 

Bruiloft preview

Dyonne wauw wauw wauw wat een prachtige foto's!! Zo mooi hoe je ons hebt vastgelegd en dan de familie en sfeerplaatjes prachtig! Als dit de eerste zijn moet de rest wel net zo mooi zijn! Echt enorm bedankt namens ons allebei wauw!

 

Familieshoot

Dyonne zorgt ervoor dat de fotoshoot ontspannen loopt! Ik vind haar resultaat ook erg mooi! Wij hebben haar niet voor niets voor de tweede keer gevraagd!

 

Bruiloft
WAUW Dyonne!!! Echt prachtig. Wij stralen hier van oor tot oor!! Wat prachtig! Zo ontzettend blij en dankbaar dat je erbij was.

 

Kindershoot

Hi Dyonne, Bedankt voor je prachtige foto’s! Een cadeautje om te ontvangen zeg. Ook namens de moeder van Auron. 

 

Album
Super blij hoe hij geworden is en straks in het album ziet her er natuurlijk nog mooier uit. Heel erg bedankt voor jou snelle hulp en goede communicatie.

Newborn lifestyle
Super mooie foto’s van ons meisje, Dyonne heeft veel geduld en is lekker spontaan. Zodat wij ook lekker relax waren. Nogmaals bedankt. 

Newborn lifestyle
Weer een fantastische shoot mogen hebben bij dyonne. Echt een aanrader ! Ook veel geduld met kinderen , hier een kleine boef die er ook niet zoveel zin in had. Maar toch heeft dyonne er een gave shoot van gemaakt! Super bedankt.

Cakesmash
Super leuke en spontane fotograaf! Ze is goed met kleine kinderen en neem de tijd! Dyonne bedankt voor de mooie foto's.

Cakesmash
Het gene wat je totaal niet verwacht gebeurde bij ons. Onze zoon vond de taart bij de cakesmash fotoshoot doodeng. Dyonne heeft hierin veel aandacht gestoken, ze kwam zelfs voor een 2e keer terug met een andere taart in de hoop dat het aan de topping lag. Toen het de 2e keer ook drama leek te worden hebben we de taart weg gehaald en heeft ze super gave foto's gemaakt zonder taart. We zijn enorm blij met de foto's en wij hebben voor een volgende shoot in iedergeval een adresje gevonden. Dyonne, nogmaals super bedankt!.

Zwangerschapsshoot
Onlangs hebben mijn partner en ik een zwangerschap shoot bij Dyonne aangevraagd.
Wat zijn wij ontzettend dankbaar en blij met het geweldige resultaat! De foto's zijn een dierbare herinnering aan de voor ons zo bijzondere periode. Dankzij het enthousiasme, de professionaliteit en originele manier van fotograferen kijken wij terug op een hele leuke ochtend! Wij raden Dyonne fotografie dan ook oprecht aan wanneer je opzoek bent naar een spontane, professionele fotograaf die je mooiste, leukste of dierbaarste momenten kan vastleggen!
Lieve Dyonne, ontzettend bedankt voor je inzet en mooie foto's!

Volg mij op instagram


 

Dyonne Fotografie

KvK 67934544

Info@dyonnefotografie.nl

 

Jouw fotograaf op locatie of aan huis in o.a. : Amersfoort, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet, Putten, Zwolle en omstreken

 

 

 

 

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

ALGEMENE VOORWAARDEN